• header2
  • header3
  • header4
  • image slider
  • header4kopie
slider by WOWSlider.com v8.7
 
 
 
 
 
nieuws
Showband the Tracks

Op 20 augustus hebben de heren van The Tracks wel een zeer speciale gast voor u n.l. Joey Legend. Joey behaalde een nummer 1 hit in The Las Vegas songwriters charts met zijn nummer "SomeOne in the dark ". Tot voor kort was Joey woonachtig in Spanje waar hij met zijn show "Tribute to Elvis" hoge ogen scoorde. Nu is Joey weer terug in Nederland en zijn wij zeer vereerd dat wij hem als gast mogen ontvangen.

Las Vegas Poster Joey Legend
 

In april heeft Paul besloten de band te verlaten. Gelukkig hebben we een hele goede vervanger gevonden. Zijn naam is Jeff Van Stralendorff. Meer lezen over Jeff kunt u in de pagina De Band.

jeff
 

Zondag 2 april was het wederom gezellig in Partycentrum Flamingo. De heren hadden het weer reuze naar hun zin. Hier alvast een aantal foto's later volgen er meer in het fotoalbum

 
2 april 1 2 april 2
 
2 april 3 2 april 4
 

Het tweede Dans matinee zit er alweer op. Het was weer een gezellige boel met al die swingende gasten. De band gaf er een show weg waar iedereen met veel plezier van heeft genoten. Ook nu willen wij iedereen bedanken voor hun aanwezigheid en rekenen erop jullie bij het volgende Matinee op 21 mei weer terug te zien.

 
26 februari 1 26 februari 2
 
26 februari 3 26 februari 4
 
26 februari 5 26 februari 6
 

Wat een geweldig optreden op 22 januari in Partycentrum Flamingo in Hoogvliet.

Flamingo 02 Flamingo 03
 
Flamingo 04 Flamingo 05
 

Wij willen iedereen bedanken voor hun aanwezigheid tijdens ons eerste Dans matinee in Partycentrum Prikkewater. Mede door jullie aanwezigheid is deze middag een uiterst geslaagd evenement geworden.

Prikkewater-1 Prikkewater-2
 
Leo IJdo
 

Foto compilatie van het intervieuw bij Omroep Vlaardingen.

Namens Showband The Tracks bedanken wij Willem de Wilt. Heeft u de uitzending gemist kunt u het terug beluisteren via de volgende link. http://gemist.omroepvlaardingen.nl/2016/11/26/ (Met de pijl rechts bij Rock at the Dock)

omroep 1 omroep 2
omroep 3 omroep 4
omroep 5 omroep 6
 
Omhoog
Facebook

2016 www.showbandthetracks.nl