• slide-1
  • slide-2
  • slide-3
  • slide-4
  • http://wowslider.com/
  • slide-6
wowslideshow by WOWSlider.com v8.7
 
 
 
 
 

Lianne....Leadvocal

Lianne

Als klein kind stond Lianne al met een zelfgemaakte microfoon te zingen op haar slaapkamer, zingen heeft ze van haar opa, die vele kerkdiensten heeft gezongen. Zo is Lianne ook bij een kerkkoor begonnen. Later kwam ze bij gospelgroep ECHO terecht waar ze veel optredens mee heeft gehad; van kerkdiensten, kerst -en huwelijksfeesten. Vanuit deze gospelgroep werd er ook een band gevormd waar ze nog meer uit haar schulpje kwam. Lianne wilde ook graag musical ervaren, dat heeft ze 5 jaar lang met veel plezier gedaan. Dit bestond uit divers acteerwerk met veel zang.
Lees verder

 

John....Bass-Backingvocal

Nadat broer Ed beroepsmuzikant werd en naar Duitsland vertrok, sloot John zich aan bij een 20 mans soulformatie. Kwam later in aanraking met Rudi Wairata en T. de Fretès (bekend in de hawaiien en Indonesische muziek) Gespeeld op vele Pasar Malams en vele landen aangedaan zoals Engeland, Duitsland en Zwitserland. John richt in 1978 zijn eigen Showband The Tracks op.

john-bio
 

Jeff....Drums-Backingvocal

jeff-bio

Jeff is als drummer muzikaal opgegroeid met de jongens van Triple B in het countrycircuit. Daarna als bassist in de jaren 90 actief in diverse coverbands ( o.a. de Vlaardingse band No Nonsense) met voornamelijk de rock- en funknummers uit het top 40 repertoire. Tot voor kort als gitarist actief geweest in het duo Black Stage en in de Rotterdamse band Tinseltown. Voorliefde voor country(rock), rock en funk, maar als muzikant breed georiënteerd. Nu weer als drummer aan de slag bij de Tracks. De cirkel is weer rond.

 

James....Percussion-Rhythmguitar

De vader van James speelde in de jaren 70 in de bekende band The Mets. James is op jonge leeftijd begonnen met drummen en krijgt later percussie les van conganist Heup Timmermans. Als free-lance percussionist gespeeld in diverse formaties (Rock, Jazz, Fusion). Via collega-bandlid/vriend Paul is James terecht gekomen bij Papaya en Showband The Tracks.

james-biokopie
 

Giedus....Keyboard-Backingvocal

giedus-bio

Na diverse blues en rock bandjes in de jaren 70 als drummer te hebben gewerkt, is hij in 1986 begonnen als toetsenist bij amusements orkest: The Bellboys. Daarna de bands: Limelight, Time Out, Sound Captains en is tevens aktief als leadzanger van de band Harry and the Poorboys. In Oktober 2014, als toetsenman begonnen bij Showband The Tracks.

 

Rufly....Lead Guitar-Backingvocal

Rufly kwam op zeer jeugdige leeftijd in aanraking met muziek en dit heeft op veel vlakken zijn interesse gewekt. Hij is van vele markten thuis en bespeelt ook meerdere instrumenten. Naast zingen en gitaarspelen heeft hij een (nagenoeg) absoluut gehoor en weet hij daardoor makkelijk diverse zanglijnen en melodielijnen te pakken. In de jaren 80 en 90 werd hij, als zanger/gitarist, veel gevraagd bij diverse bandjes, waaronder 6 jaar lang als (freelance) bassist bij Papaya. Door die jaren heen heeft hij leuke, mooie, leerzame en enerverende ervaringen opgedaan in zowel binnen- als buitenland.
Lees verder

Rufly-bio
Omhoog

2016 www.showbandthetracks.nl